Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Moskova’da “Birleşik Rusya” samboda bir ustalık sınıfı düzenledi

Moskova’da “Birleşik Rusya” samboda bir ustalık sınıfı düzenledi
REKLAM ALANI
31.07.2023
A+
A-

Moskova’da “Birleşik Rusya” samboda bir ustalık sınıfı düzenledi

2023,

Tüm Rusya spor maratonu “Rusya’nın Gücü” kapsamında “Za Sambo” parti projesi kapsamında düzenlendi.

Başlatıcı, Birleşik Rusya partisinin Losinoostrovsky bölgesindeki yerel şubesinin yönetici sekreteri, belediye yardımcısı Maria Filatkina idi .

Etkinlik “Muskul” spor kulübünde gerçekleşti. 7-15 yaş arası çocuklara SAMBO’nun temel unsurları gösterildi.

Yeni başlayanlar kendilerini yeni bir sporda deneyebildiler ve profesyoneller bir kez daha temel teknikleri biledi.

Dersin ardından genç sporcular diplomalarını aldı.

“Sambo, Rus kültürünün önemli bir bileşeni olan eşsiz bir yerli dövüş sanatıdır. Bu nedenle bu sporu gençler arasında sevdirmek bizim elimizde” dedi.

Birleşik Rusya’nın büyük ölçekli bir Tüm Rusya spor maratonu “Rusya’nın Gücü” başlattığını hatırlayın. Etkinlik kapsamında spor bölümlerinde ücretsiz dersler, çeşitli grup dersleri, ustalık sınıfları, şampiyonlarla toplu egzersizler, TRP standartlarını geçme etkinlikleri gerçekleştiriliyor. Maratona engelliler de katılabilir.

Girişim, 1.000’den fazla kar amacı gütmeyen kuruluş tarafından desteklendi. Maratonun ortakları arasında Rusya Sambo Federasyonu, Rusya Sporcular Birliği, Ulusal ve Olimpiyat Dışı Sporlar Birliği, DOSAAF ve diğerleri yer alıyor.

Maraton, bu yıl 12 Ağustos’ta kutlanan Sporcular Günü’ne adanmış şenlikli bir festivalle sona erecek. Aynı zamanda seçkin sporculardan ödül çekilişi de yapılacak.

#Filatkina #Moskova #bölgeler #parti projeleri #zasambo #masterclass

 

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-moskve-edinaya-rossiya-provela-master-klass-po-sambo

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.