Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi’nin 2022-23 Yılı Mezuniyet Töreni’ne katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi’nin 2022-23 Yılı Mezuniyet Töreni’ne katıldı
REKLAM ALANI
29.07.2023
A+
A-

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi’nin 2022-23 Yılı Mezuniyet Töreni’ne katıldı:

2023

 

 

 

“Burada yaratılan tecrübe, değer ve eğitim kapasitesi mezunlara hayat boyu sürecek yolculuklarında rehber olacaktır”

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi’nin mezuniyet törenine katılarak bir konuşma yaptı. 25 yıllık tecrübe ve başarının, Kıbrıs kampüsünün açılması için ortaya konan gayretlerin sonucu oluşan değerin Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için bir iftihar kaynağı olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, emeği geçen herkesi tebrik etti.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, mezun olanların hayat boyu sürecek yolculuklarında burada yaratılan tecrübe, kültürel değer ve eğitim kapasitesinin onlara rehber olacağını dile getirerek hayat boyu eğitimin sürdüğüne işaret etti.

 

 

 

 

 

Hayatın getirdiği sınavlar karşısında çok çalışarak üretmek gerektiğine değinen Cumhurbaşkanı, yaratıcı ve çalışkan insanlara dünyanın değişken koşullarında başarı elde edebilmeleri için destek olunması gerektiğini söyledi. Ülkelerine geri döndüklerinde Bahçeşehir ailesinin mezunlara iletişim kanalları ile desteği sürdüreceğine inanç belirten Cumhurbaşkanı Tatar, ülkelerine dönecek mezunlara başarılar diledi.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, İngilizce olarak da yaptığı konuşmada, üniversitenin 25 yıl önce İstanbul’da kurulduğu zaman törene Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ve dönemin Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Süleyman Demirel ile katıldığını anlattı. Dürüstlük ile etik değerleri korumanın önemini dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, tüm mezunlara mezuniyet sonrası yaşamlarında başarılar diledi.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-bahcesehir-kibris-universitesinin-2022-23-yili-mezuniyet-torenine-11341

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.