Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Belgorod’da bir eğitim çalıştayı düzenledi

Birleşik Rusya, Belgorod’da bir eğitim çalıştayı düzenledi
REKLAM ALANI
04.07.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, Belgorod’da bir eğitim çalıştayı düzenledi

2023,

Bölgeler arası programa 300’den fazla kişi katıldı

Kadın Sağlığı alanı kapsamında Riviera Kongre Merkezi’nde düzenlenen çalıştayda Belgorod, Moskova ve Novokuznetsk’ten sağlık uzmanları endokrin hastalıkları önlemenin çok yönlülüğüne dikkat çekti.

“Kadın sağlığını korumanın başarısı, doğru beslenme, beden eğitimi ve zihinsel rahatlık gibi pek çok bileşene bağlıdır. Hastalanmadan önce sağlığınıza dikkat etmeniz önemlidir, o zaman iyi sonuçlar elde ederiz. Birleşik Rusya Kadın Hareketi parti projesinin Kadın Sağlığı yönü koordinatörü, Devlet Duma milletvekili Veronika Vlasova, “Birleşik Rusya” bir kadının bakımına, hastalıkların erken teşhisi, önlenmesi ve tıbbi muayene için koşullar oluşturmaya büyük önem veriyor “dedi .

Bir kadının hem kendi sağlığından hem de çocuklarının, kocasının ve ebeveynlerinin sağlığını korumakla yükümlü olduğunu kaydetti. G

Novokuznetsk Devlet Doktorları Geliştirme Enstitüsü’nün profesörleri ve bilim doktorları, kardiyovasküler ve onkolojik hastalıkların önlenmesinin ve vitamin tedavisi stratejisinin önemini vurguladılar. Uzmanlar, modern tıbbın hayatın farklı evrelerinde fiziksel sağlığı, güzelliği ve çekiciliği korumanıza izin verdiğini vurguladı.

“Kadın sağlığı hakkında konuşmak önemli, gerekli ve her zaman alakalı. Parti projemizin çalışmalarında kadın sağlığı öncelikli konulardan biri haline gelmiştir. Moskova’da, Kuzbass’ta ve şimdi de Belgorod’da kalıcı sitelerimiz var. Birleşik Rusya Kadın Hareketi parti projesinin koordinatörü Devlet Duma milletvekili Natalia Poluyanova , kadınların ilk elden bilgileri duyabilmesi, kişisel sorular sorabilmesi için ülke çapında sistemik olacaklar ”dedi .

“Kadın Sağlığı” yönü, Rusya Federasyonu Sağlık Bakanlığı ile ortaklaşa uygulanmaktadır. Doktorların, tıp ve bilim camiasının katılımıyla, kadınlara hastalıkları önleme konusunda eksiksiz ve güvenilir bilgiler sağlayarak, her yaştan sağlığı korumanın önemi konusunda açık diyaloglar düzenleniyor.

Bu yılın baharında, “Kadın Hareketi” ile Tüm Rusya projesi “Ülkenin Önleyici Kalkanı” arasındaki işbirliğinin bir parçası olarak Tula’da “Kadın Sağlığı” yönü başlatıldı. Ardından Kuzbass’ın mekanlarında “21. Yüzyılın Kadınları: Sağlık ve Güzellik” etkinlikleri gerçekleştirildi ve burada üreme tıbbı ve kadın hastalıklarından korunma olanakları tartışıldı.

Konuşmacı
Vlasova Veronika Valerievna
Vlasova Veronika Valerievna
Rusya Federasyonu Sağlık Koruma Federal Meclisi Devlet Duması Komitesi Üyesi
#Belgorod bölgesi
#bölgeler
#partproje
#FemaleMovementUnitedRussia
#Poluyanova
#Vlasova
#atölye
#kadın sağlığı
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provela-v-belgorode-obrazovatelnyj-praktikum

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.