Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN CANPOLAT VE BAŞKAN BEYAZGÜL, DEVTEYŞTİ MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN CANPOLAT VE BAŞKAN BEYAZGÜL, DEVTEYŞTİ MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU
REKLAM ALANI
25.05.2023
A+
A-

BAŞKAN CANPOLAT VE BAŞKAN BEYAZGÜL, DEVTEYŞTİ MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

 

 

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Devteyşti Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Devteyşti Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle Muhtarı Tahir Kına’nın ve mahalle sakinlerinin yer aldığı toplantıda, Devteyşti Mahallesinde yürütülen ve devam eden çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Beyazgül ve Başkan Canpolat, ilgili müdürlüklere anında talimat vererek, gelen talepleri çözüme kavuşturdu.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Yapılan toplantı sonrası Başkan Mehmet Canpolat, şu açıklamalarda bulundu:
“Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile beraber muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Hem sahadaki çalışmalarımızla ilgili hem de 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığının ikinci tur seçimleriyle ilgili kendilerinden destek istiyoruz. Allah’a hamdolsun, Cumhurbaşkanımıza olan sevgi, teveccüh oldukça yüksek. Muhtarlarımıza ve buradaki vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah’ın izniyle Şanlıurfa destan yazacak. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımıza buradan çok yüksek bir oy çıkacak. Devteyşti Mahallemizde de ilgi belediyemizin çalışmalarına ve hizmetlerine oldukça yüksek. Vatandaşlarımızın taleplerini de anında ilgili birime iletiyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Haliliye Belediyesi el ele mahallemizin her türlü sorununu gidermeye, çalışmaları denetlemeye, gezilerimize devam ediyoruz. Burada vatandaşlarımızla, esnafımızla parklarda buluşuyoruz. İnşallah hep birlikte el ele çalışmaya devam edip, vatandaşlarımızın gönlünde taht kurmaya devam edeceğiz. Ben buradaki değerli vatandaşlarımıza, mahalle muhtarımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Toplantıya ilişkin yaptığı konuşma ile hem mahalledeki sorunların görüşüldüğünü hem de seçime yönelik istişareler yapıldığını kaydeden Başkan Zeynel Abidin Beyazgül ise, “Haliliye Belediye Başkanımızla bir yandan muhtarlarımızı ziyaret ediyor, bir yandan da halkımızla beraber oluyoruz. Şimdi de Devteyşti Muhtarımızın makamındaydık, halkımız da buradaydı. Hem mahallemizin sorunlarını istişare ettik, eksiklerini konuştuk, bir yandan da önümüzdeki seçimle ilgili düşüncelerini aldık. Şunu gördük,

Resim Cumhurbaşkanımıza çok büyük bir sevgi var, çok büyük bir güven var, dualar var. İnşallah Pazartesi günü yeniden seçmiş olacağız. Buradaki herkesin duası, temennisi bu şekilde. Cumhurbaşkanımızın da bir sözü var, diyor ki ‘Durmak yok, yola devam’. Biz de halkımıza hizmette aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Gerek Haliliye Belediye Başkanımız, gerekse bizim şehrimize çok büyük hizmetlerimiz oldu, çalışmalarımız oldu. Buradaki insanlar bunu takdir ediyorlar, konuşuyoruz, dualarını alıyoruz. Burada bulunan tüm halkımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Beyazgül ve Başkan Canpolat, toplantı sonrası yaptıkları açıklamaların ardından bölgeden ayrıldı.
İnternet siteleri için link;

 

FTP Adresimiz:

Sunucu: 213.14.45.58

Kullanıcı adı: basin

Şifre: 123987

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

TARİH 25.05.2023
İLETİ NO 128
KONU BAŞKAN CANPOLAT VE BAŞKAN BEYAZGÜL, DEVTEYŞTİ MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.