Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eyyübiye’de Evler Doğalgazla Tanışıyor

Eyyübiye’de Evler Doğalgazla Tanışıyor
REKLAM ALANI
31.07.2023
A+
A-

 

 

 

 

 

Bülten No: 186 31 Temmuz2023

 

Eyyübiye’de Evler Doğalgazla Tanışıyor

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, ilçeyi doğalgazla buluşturma vaadinin gerçekleşmesinin ardından doğalgaz tesis edilen cadde ve sokaklarda yenileme çalışmaları devam ederken, abonelik işlemlerinde geciken evlerin hatları da bir saat gibi kısa bir sürede döşeniyor.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde geçen yıl doğalgaz ulaştırılan mahalleleri, Hayatı Harrani, Asya, Ruha, Eyyüpkent, Süleymanşah ve Eyüpnebi’de doğalgaz aboneliklerini yaptırmakta geç kalan ev sahipleri, bu yıl daha fazla sözleşme ve depozito bedeli ödemek zorunda kalırken “keşke daha önce yaptırsaydık” dediler.

 

 

 

 

Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerindeki binalarına doğalgaz çektirmekte geç kalan ev sahiplerinin başvurularını tamamlamaları üzerine hızla adrese yönelen ekipler, güvenlik tedbirlerini alarak başladıkları kazı çalışmalarını bir saat gibi kısa bir sürede tamamlarken, henüz evlerine gaz çektirmeyen vatandaşlara da acele olma çağrısı yaptılar.

 

 

 

 

Aynı cadde üzerinde binası olan bir vatandaş, kendi evine geçen yıl gaz çektirdiğini ve kullanmaya başladığını ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın evlerde kullanılan doğalgazı bir yıl ücretsiz yapması nedeniyle ben bu ay sadece 20 TL doğalgaz faturası ödedim. Kış boyunca da rahat ettik. Komşularımız bunu görünce onlar da bir an önce evlerine gaz çektirmek için harekete geçtiler. Bu hizmetin mahallemize gelmesinde öncü olan Başkanımız Mehmet Kuş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

 

 

Eyyübiye’de geçen yıl doğalgaz ulaştırılan mahallelere bu yıl da Akabe, Direkli, Akşemsettin ve 15 Temmuz Mahalleri’nin ilave edilmesiyle, ilçenin yüzde 60’ından fazlasına gaz ulaştırılmış olacak. Gaz ulaştırılan mahallelerdeki yol yenileme çalışmalarının ise yüzde 95 seviyesinde olduğu belirtildi.

YOUTUBE VİDEO LİNK:

 

 

 

 

 

VİDEO İNDİRME LİNKİ :

 

https://we.tl/t-ju9RXRe3ig

 

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.