Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İçme suyu, kitaplar ve okul malzemeleri: Birleşik Rusya hastanedeki hastalara, emeklilere ve okul çocuklarının ebeveynlerine yardım ediyor

İçme suyu, kitaplar ve okul malzemeleri: Birleşik Rusya hastanedeki hastalara, emeklilere ve okul çocuklarının ebeveynlerine yardım ediyor
REKLAM ALANI
01.08.2023
A+
A-

İçme suyu, kitaplar ve okul malzemeleri: Birleşik Rusya hastanedeki hastalara, emeklilere ve okul çocuklarının ebeveynlerine yardım ediyor

2023,

Eylemlere partinin milletvekilleri, gönüllüleri ve destekçileri katılıyor
Moskova’nın Güneydoğu Bölgesi Birleşik Rusya üyeleri, SVO’nun yaralı üyelerini hastaneye getirdi. N.N. Burdenko 2 tondan fazla su.

Genç Muhafızlar, askeri hastanenin lobisindeki “Kadın Yüzleri” sergisini güncelledi. Hastaları Rusya’nın farklı bölgelerinden kadın kahramanlarla tanıştırıyor.

“Hastanelerde bizimle çalışan gönüllüleri aktif olarak insani eylemlerimize çekiyoruz. Birleşik Rusya yerel şubesi SEAD Moskova’nın yönetici sekreteri Sergey Rybakov, “Gittikçe daha fazla insanın işbirliğine hazır olmasından çok memnunuz” dedi .

Moskova’nın Ochakovo-Matveevsky bölgesinin milletvekilleri, sakinlerin talebi üzerine, çocuk kliniğindeki merdivenlerin onarımının düzenlenmesine yardımcı oldu. İlçe meclisine yaptıkları itiraz sonrasında merdiven boşluğunun onarımı iyileştirme programına dahil edildi.

Dağıstan’da, ” Birleşik Rusya Kadın Hareketi ” adlı parti projesinin aktivistleri, Cumhuriyet’in farklı belediyelerinden askeri personelin eşleri ve anneleri olan 14 kadının Mahaçkale’deki bir hastanede teşhis ve tedavi görmelerine yardım etti.

Dağıstan’daki Birleşik Rusya Kadın Hareketi parti projesinin bölge koordinatörü Elena Elnikova, “Minnettarlık sözleri duyduğunuzda ve onlar için bu zor zamanda yardım edebileceğinizi ve faydalı olabileceğinizi anladığınızda sizi mutlu ediyor” dedi .

Krasnodar Şehri Duma milletvekili Eric Arutyunov, Gaziler Günü’nde savaş gazileri, emek gazileri ve emeklilerden oluşan 50 kişilik bir deniz gezisi düzenledi.

Birleşik Rusya’nın Evpatoria şehir departmanı aktivistleri, Zaporozhye bölgesi sakinleri için 800 kitap topladı ve Melitopol’a teslim etti.

Orenburg Bölgesi Yasama Meclisi milletvekilleri “Çocuğu okula götür” kampanyasına katıldılar – Kuvandyk kentsel bölgesi ve Mednogorsk’taki çocuklar için okul çocukları için 1,3 binden fazla set satın aldılar. Her şeyden önce kırtasiye ve okul malzemeleri, birinci sınıf öğrencileri ve ebeveynlerden birinin NWO bölgesinde olduğu aileler için tasarlanmıştır.

“Hemen yanıt veren ve kampanya için fon bulmaya yardımcı olan girişimcilere teşekkür ederim! Beyler, yeni aksesuarların çalışmalarınızda yeni zirvelere ulaşmanıza yardımcı olmasına izin verin! – dedi milletvekili Valentin Kupinov .

Voronezh Bölgesel Duma milletvekilleri, 51 Nolu okulda, farklı yıllarda ülkeyi savunan ve savunmaya devam eden mezunların fotoğraflarının okulun girişine yerleştirildiği Wall of Glory yurtsever projesinin başlatılmasına yardımcı oldu.

Konuşmacı
Elnikova Elena Anatolievna
Elnikova Elena Anatolievna
Bölgesel Siyasi Konsey Başkanlığı Üyesi, Partinin Bölge Şubesi Sekreter Yardımcısı, Birleşik Rusya Partisi Başkanı D.A. Dağıstan Cumhuriyeti Ulusal Meclisi Ulusal Politika, Kamu ve Dini Dernekler ve Parlamentolar Arası İlişkiler Sorunları Komitesi Başkan Yardımcısı Medvedeva, Parti Birincil Şube Sekreteri
#Moskova
#Dağıstan Cumhuriyeti
#Krasnodar bölgesi
#Orenburg bölgesi
#Voronej bölgesi
#EP yardımcı olur
#emekliler
#öğrenciler
#bölgeler
#Rybakov
#EP yardımcı olur
#Elnikova
#çocuğu okula götür
#Kupinov
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pitevaya-voda-knigi-i-shkolnye-prinadlezhnosti-edinaya-rossiya-pomogaet-pacientam-gospitalej-pensioneram-i-roditelyam-shkolnikov

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.