Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Limasol Direnişi mesajı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Limasol Direnişi mesajı
REKLAM ALANI
13.02.2023
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Limasol Direnişi mesajı

.2023

“Allah’a duam bir kez daha böyle acıların yaşanmaması”

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Limasol Direnişi’nin 59’uncu yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar’ın mesajı şöyle;
“Anavatan Türkiye’de meydana gelen deprem felaketinin ve bu felakette kaybettiğimiz evlatlarımız ile vatandaşlarımızın büyük acısını yaşarken, Limasol Direnişi’nin 59’uncu yıl dönümünde aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.
Aziz şehitlerimizi unutmadığımız gibi, bayrağımızı dalgalandırmak üzere Anavatan Türkiye’de bulunan ve deprem felaketinde kaybettiğimiz sporcu evlatlarımız da unutmayacağız. Tümü de sonsuza dek halkımızın yüreğinde yaşayacaktır.
Bugün, deprem felaketi nedeniyle Anavatanımız Türkiye, Türk ulusu ve halkımız büyük acılar yaşarken, aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, deprem felaketinde kaybettiğimiz evlatlarımıza, vatandaşlarımıza ve tüm soydaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Allah’a duam bir kez daha böyle felaketlerin yaşanmamasıdır. Halkımızın, Anavatan Türkiye’nin ve yüce Türk ulusunun başı sağ olsun.”

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatarin-limasol-direnisi-mesaji-10709

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.