Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI
REKLAM ALANI
28.04.2023
A+
A-

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Emekleriyle ve alın terleriyle üretim süreçlerine katılan, katma değer ve hizmet sunan tüm işçi kardeşlerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” kutlu olsun.

1 Mayıs, ekonominin gelişmesine ve ülkemizin kalkınmasına, emeğini alın teriyle birleştirerek katkı sağlayan, gayret sarf eden bütün işçi ve emekçi kardeşlerimizin birlik, beraberlik, dostluk ve dayanışma simgesi olarak kutladıkları özel bir gün ve yegâne bayramdır.

Birlikte ve omuz omuza dayanışma içinde yaşamın belkemiği olan işçi kardeşlerimiz, bu örneklikleri ile milletimizin barış, huzur ve refah ortamına katkı sunmakta, güçlü ve aydınlık yarınlarımızın inşasında önemli rol oynamaktadırlar. Diğer yandan işçi kardeşlerimiz, hem kendi aralarındaki dayanışmayı hem de diğer sosyal kesimler ile aralarındaki uyum ve iş birliğini geliştirmekte ve alın terinin peşinde koşarak sorumluluk, çalışkanlık ve üretkenlik timsali olmaya devam etmektedirler.

“Yememiştir hiç kimse. Elinin emeğinden daha hayırlısını” diyerek emeği ve emekçiyi yücelten kültür ve medeniyetimiz, alın teri kurumadan emekçinin hakkının verilmesi ilkesini dünden bugüne hassasiyetle korumuştur. Topumda sosyal adalet ve huzurun tesisi ve sağlıklı fertlerden oluşmuş ilişkiler ağının devamı açısından bu müstesna yaklaşımı yaşatma ve yeni nesillere miras bırakma konusunda hepimize önemli sorumluluklar düşmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; bu bayramının barış içinde yaşanacak daha eşit, daha özgür ve daha güzel bir dünyanın kurulması için vesile olmasını temenni ediyor, tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, çalışma hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

ABDÜLKADİR ARSLAN-İSTANBUL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.