Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 1. Ali Rıza Usluer Anı Şampiyonası’na katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 1. Ali Rıza Usluer Anı Şampiyonası’na katıldı
REKLAM ALANI
08.05.2023
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 1. Ali Rıza Usluer Anı Şampiyonası’na katıldı
07.05.2023 2

“Hizmetleri unutulmayacak”

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kempo Savunma Sporları Federasyonu tarafından, eski Milletvekili merhum Ali Rıza Usluer’in anısına İskele Dr. Fazıl Küçük Spor Salonu’nda düzenlenen 1. Ali Rıza Usluer Anı Şampiyonası’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar yaptığı konuşmada, böyle anlamlı bir etkinlikte bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ali Rıza Usluer’in uzun yıllar KKTC Polis Teşkilatı’na ve milletvekili olarak ülkemize önemli hizmetler verdiğini belirtti.

Ali Rıza Usluer’in vatansever, halkın içinde ve ülkesine bağlı biri olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar, İskele bölgesinin kalkınmasında büyük katkıları olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Tatar sporun, gençlerin sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmesi için önemli olduğunu ifade ederek ambargolara rağmen gençlerin, spor müsabakalarında gösterdiği başarının ve ülkemizi temsil etmelerinin gurur verici olduğunu kaydetti.
6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden canları da yâd eden Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’nin her ne olursa olsun yapmakta olduğu çalışmalarda, onların adlarının yaşatılmasının ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Kaybettiğimiz canların acısının hiçbir zaman dinmeyeceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, spor alanında yapılan bütün etkinliklerde KKTC’yi yaşatmanın ve tanıtmanın önemine değinip bütün gençlere başarılar dileyerek şampiyonada dereceye girenlere madalya ve plaket takdiminde bulundu.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-1-ali-riza-usluer-ani-sampiyonasina-katildi-11015

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.