Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya’nın kamu destek merkezinde Afrika kültürüne ve geleneklerine adanmış etkinlikler düzenlendi

Birleşik Rusya’nın kamu destek merkezinde Afrika kültürüne ve geleneklerine adanmış etkinlikler düzenlendi
REKLAM ALANI
01.05.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın kamu destek merkezinde Afrika kültürüne ve geleneklerine adanmış etkinlikler düzenlendi
2024

“Kültür Meselesi” projesi çerçevesinde parti aktivistleri. Afrika’yı Tanıyalım” temalı tatil konserleri, ustalık sınıfları, sergiler ve konferanslar düzenlendi
Madagaskar Diasporası Başkanı Ali Said ve Evren İyilik Vakfı Başkanı Barış Elçisi Evgeniy Mikhalchenko ile de telekonferans gerçekleştirildi .

“Partimizin uluslararası faaliyetlerinin Afrika yönü, modern koşullarda kilit öneme sahiptir ve bu, hem devletin hem de partinin jeopolitik önceliklerine karşılık gelmektedir. Afrika kıtası, ortaya çıkan çok kutuplu dünya düzeninin ana hatlarını büyük ölçüde belirleyecek. Birleşmiş Milletler Yüksek Konseyi üyesi Konstantin Kosachev , “Afrikalı ortaklarımızı, haklı olarak farklı ve etkili bir güç merkezinin yerini alacakları daha adil ve eşit bir uluslararası ilişkiler sistemi kurma arzularında tam olarak destekliyoruz” dedi. Rusya, Federasyon Konseyi Başkan Yardımcısı .

Kursk’taki Birleşik Rusya kamu destek merkezinde, Rusya üniversitelerinde okuyan Afrika ülkelerinden öğrenciler, örgü ve etnik danslar üzerine ustalık sınıfları, ulusal kostümlerde defileler ve herkese yönelik geleneksel Afrika oyunları düzenlediler.

Genel merkez personeli, Stavropol Bölgesi sakinleri için Arapça yazı üzerine ustalık sınıfları düzenledi. Afrikalı öğrenciler tematik bir gösteri düzenlediler.

Kirov’daki Birleşik Rusya kamu destek merkezinin bulunduğu yerde çocuklar için etnik danslar üzerine bir ustalık sınıfı düzenlendi, Afrika’nın kültürel çeşitliliği konusunda bir konferans yapıldı ve geleneksel Afrika ev eşyaları ve sanatından oluşan bir sergi düzenlendi; Yaroslavl’da – görevler, oyunlar; Tula’da – kağıttan geleneksel Afrika maskeleri yapma konusunda ustalık sınıfları.

Lipetsk, Voronej, Vladimir bölgeleri ve Çuvaşistan’ın genel merkezinde Afrika’dan gelen öğrenciler ülkelerinin tarihi, kültürü ve gelenekleri hakkında konuştular.

Yabancı ve Rus öğrencilerin farklı dillerde yaratıcı sayılar ve şarkılar seslendirdiği ve geleneksel Afrika müzik enstrümanlarını çaldığı Volgograd ve Tambov bölgelerinde Afrika’ya adanmış şenlikli konserler düzenlendi.

Kaliningrad, Nizhny Novgorod, Ulyanovsk, Tyumen, Kostroma bölgeleri ve Khanty-Mansi Özerk Okrugu’nda Afrika’dan gelen öğrenciler ülkelerindeki yaşam hakkında konuştu.

Hoparlör
Kosachev Konstantin Iosifovich
Kosachev Konstantin Iosifovich
Parti Yüksek Konseyi Üyesi, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Başkan Vekili
#kamu destek merkezi
#bölgeler
#Afrika
#Uluslararası ilişkiler
#Kosaçev
#Kursk bölgesi
#Stavropol bölgesi
#Kirov bölgesi
#Yaroslavl bölgesi
#Tula bölgesi
#Lipetsk bölgesi
#Voronej bölgesi
#Vladimir bölgesi
#Çuvaş Cumhuriyeti
#Volgograd bölgesi
#Tambov Bölgesi
#Kaliningrad bölgesi
#Nijniy Novgorod Bölgesi
#Ulyanovsk bölgesi
#Tyumen bölgesi
#Kostroma bölgesi
#Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu-Yugra
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-shtabah-obshestvennoj-podderzhki-edinoj-rossii-sostoyalis-meropriyatiya-posvyashyonnye-kulture-i-tradiciyam-afriki

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.