Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HADİ ÖZTOP `TAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
12.07.2023
A+
A-

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Hadi Öztop, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bugün, milli birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, Türk halkının güçlü direnişinin destanlaştığı, Milletimizin verdiği büyük ve kutlu mücadelenin günüdür.

O karanlık gecede “Allah-ü Ekber” nidalarıyla tankın önüne yatan insanlarımız tek bir paydada buluşarak Milletimizin sarsılmaz iradesini, birlik ve beraberlik ruhunu aleme gösterdiler.

Bu hain güruhun hesaba katmadığı şey tarihinde destanlar yazan Türk halkının vicdanı, cesareti, vatan ve bayrak sevdasıydı.

Türkiye tarihinin önemli kırılma noktalarından biri olan 15 Temmuz direnişi Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde, milletimizin tevhid, bayrak, vatan hassasiyeti ve şuuru ile kazanılmış bir milli irade zaferidir.

15 Temmuz; sivil direnişin ve demokrasinin zaferidir. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyen bir grup vatan haininin meşru iktidarı düşürme çabası karşısında insanlık tarihinde eşine ender rastlanan ibretlik bir mücadele verilmiştir. O gece ve devamında milyonlarca vatandaşımız bu vatanın sahipsiz olmadığını Dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Akamete uğrayan bu hain girişim uluslararası güçlerin dengesini bozmuştur. Sivil toplum ve medyanın ezici çoğunluğu darbeye şiddetle karşı çıkmış, hainlerin emelleri kursaklarında kalmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ terör örgütünce gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişiminde canını feda eden aziz Şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve saygıyla anıyorum.

Aziz Milletimizin bir daha böyle bir musibet yaşamamasını ve bu yıl “Türkiye Aşkına” temasıyla düzenlediğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik ruhunun daim olmasını temenni ediyorum.

HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.