Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kassym-Jomart Tokayev, ASTANA VISION PAVLODAR kliniğini ziyaret etti

Kassym-Jomart Tokayev, ASTANA VISION PAVLODAR kliniğini ziyaret etti
REKLAM ALANI
11.08.2023
A+
A-

 

 

 

Olaylar

Çalışma gezileri

Kassym-Jomart Tokayev, ASTANA VISION PAVLODAR kliniğini ziyaret etti

2023
Devlet başkanı, yerel sakinlere oftalmolojik hizmetler sağlama konusunda uzmanlaşmış bir tıp kurumunun faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

 

 

 

Başkan’a tanı ve poliklinik kompleksi, yatan hasta bölümü, lazer merkezi ve ameliyat ünitesinin çalışmaları gösterildi.

 

 

 

 

Yönetime göre, klinik her ay göz patolojisi olan 1.000’e kadar hastayı görüyor ve 200’e kadar ameliyat gerçekleştiriyor. Hastalar hem bir ücret karşılığında hem de zorunlu sosyal sağlık sigortasının bir parçası olarak teşhise tabi tutulur.

 

 

 

 

Klinik personeli ile bir görüşme sırasında Kazakistan Cumhurbaşkanı, bölgelerde uzmanlaşmış yüksek teknolojili tıbbi kurumların açılmasının önemli olduğunu söyledi. Devlet Başkanı, merkez çalışanlarına zorlu çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

 

 

geri gelmek geri gelmektwitter Facebook Fok

kaynak:https://www.akorda.kz/ru/kasym-zhomart-tokaev-posetil-kliniku-astana-vision-pavlodar-973049

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.