Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Andrey Turchak: SVO’ya katılan ölü veya ciddi şekilde yaralanan garantörler kredi yükümlülüklerinden muaf tutulacak

Andrey Turchak: SVO’ya katılan ölü veya ciddi şekilde yaralanan garantörler kredi yükümlülüklerinden muaf tutulacak
REKLAM ALANI
10.08.2023
A+
A-

Andrey Turchak: SVO’ya katılan ölü veya ciddi şekilde yaralanan garantörler kredi yükümlülüklerinden muaf tutulacak

2023,

 

SVO çalışma grubu, Devlet Dumasına ilgili bir yasa tasarısı sundu

Özel bir operasyon sırasında ölen, yaralanma nedeniyle ölen veya 1. gruptan sakat kalan SVO katılımcılarının garanti sözleşmeleri kapsamındaki yükümlülüklerini fesheder.

Şimdi bu gibi durumlarda, kredi yükümlülükleri SVO katılımcılarından tamamen siliniyor, ancak bu kuralın bir garanti ile çalışmadığına Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri dikkat çekti.

“Yasal kısıtlamaların yokluğunda, yargı uygulaması kefilin yükümlülüklerini mirasçılarına yükler. Bu yaklaşım haksızdır – ister bir kredi sözleşmesi kapsamında borçlu, ister bir kefalet sözleşmesi kapsamında kefil olsun, bir SVO üyesinin yükümlülükleri pratikte farklı değildir. Her iki durumda da, yükümlülükleri yerine getirmemekten sorumludur. Yasa taslağımız bu durumları eşitleyecek” diye vurguladı Andriy Turchak .

Bir savaşçı Anavatan’a olan borcunu sonuna kadar ödediyse, Anavatan’ın borçlarını üstlenmek, ailesine ve sevdiklerine bakmak ve kredileri değil destek tedbirlerini miras almak için her şeyi yapmak zorunda olduğunu kaydetti.

“Bu, bir SVO üyesinin ölümü veya ciddi bir sakatlığın alınması durumunda, artık ebeveynlere, evlat edinen ebeveynlere uzatılan, kredi borçlarının tamamen silinmesine ilişkin yasama kararımızın mantıklı bir devamı olacaktır. ve yetişkin çocuklar, ”diye bitirdi Andrei Turchak.

İlkbahar oturumunda, Devlet Duması ve Federasyon Konseyi aracılığıyla, Birleşik Rusya ve NVO çalışma grubu tarafından başlatılan düzinelerce yasanın onaylandığını ve katılımcıların cepheye destek ve sosyal koruma ile ilgili Cumhurbaşkanı’na imzaya sunulduğunu hatırlayın. özel harekâtta ve aileleri.

Ayrıca, Devlet Dumasına, SVO’da katılımcıları istihdam eden işverenlerin sosyal girişimcilerle eşitleneceği bir çalışma grubu yasa tasarısı sunuldu . Çeşitli devlet yardımlarına erişimleri olacak.

NWO konularındaki çalışma grubu Başkanın emriyle oluşturuldu. Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı, Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri Andrei Turchak başkanlık etti. Grupta federal parlamentonun her iki odasının ve tüm parlamento partilerinin temsilcileri, Savunma Bakanlığı, kamu kuruluşlarının liderleri ve önde gelen savaş muhabirleri vardı.

Konuşmacı
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Turçak
#çalışma Grubu
#CBO
#özel operasyon
#asker ailelerine destek
#krediler
#fatura
#Devlet Duması
#kanun yapma
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/andrej-turchak-pogibshih-ili-tyazhelo-ranenyh-poruchitelej-uchastnikov-svo-osvobodyat-ot-obyazatelstv-po-kreditam

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.