Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR
REKLAM ALANI
31.07.2023
A+
A-

Bir 5 kişi, yol ve yazı görseli olabilir

 

TARİH 31.07.2023
İLETİ NO 187
KONU VATANDAŞLARDAN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla başlatılan kırsal mahallelerdeki sathi kaplama asfalt çalışmaları tamamlanırken, konforlu yollara kavuşan mahalle sakinleri Başkan Canpolat’la hizmet gördüklerini ifade ederek, teşekkür etti.

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Fen İşleri Müdürlüğü, “Değişimin ve Yeniliğin Kalbi Haliliye” sloganıyla merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın direktifleriyle ilçede daha konforlu yolların hizmete sunulması amacıyla yapılan yatırımların ardından merkez mahallelerde sıcak asfalt, kilitli beton parke döşeme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, yol açma çalışmalarıyla da ulaşım ağını genişletiyor. Merkez ve kırsal mahalleleri ayırmaksızın ekiplerin özverili çalışmasıyla yeni yolları hizmete sunan Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahallelerdeki yolları ise stabilize ve sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla konforlu hale getiriyor. Kırsal mahallelerde sathi kaplama asfalt çalışmalarının kapsamı her geçen gün genişletilirken, Yeşilköy Kırsal Mahallesinde de yol çalışmaları bitme aşamasına geldi. Asfalt öncesi yapılan hazırlık çalışmalarının ardından yolları sathi kaplama asfalt ile buluşturan ekipler, ulaşımı rahatlatan yeni yolları hizmete sundu. Başkan Mehmet Canpolat ile ilk kez kırsal mahallelerin asfaltlandığını ve konforlu yolların hizmete sunulduğunu ifade eden mahalle sakinleri, Haliliye Belediyesine ve ekiplere teşekkürlerini iletti.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından merkez ve kırsalda yürütülen yol çalışmalarının ise periyodik olarak devam edeceği kaydedildi.

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

 

 

 

 

FTP Adresimiz:

Sunucu: 213.14.45.58

Kullanıcı adı: basin

Şifre: 123987

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.