Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet törenine katıldı
REKLAM ALANI
23.06.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet törenine katıldı
.2023

 

 

“Başarıdan başarıya koşarken milli kimlik ve kültürümüzle ülkemize hizmet etmeniz, sizden beklentimdir”

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet törenine katıldı.

 

 

Törende yaptığı konuşmada, bütün öğrencileri tebrik eden Cumhurbaşkanı Tatar, mezun olan öğrencilerin dört yıl boyunca öğrendiği bilgilerin, gelecekte onlar için önemli bir zemin teşkil ettiğini belirtti.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, mezun olan öğrencilerin ileride KKTC’ye çok büyük hizmetler vereceğine olan inancını ifade ederek ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

 

 

 

Ülke olarak zor süreçlerden geçtiğimizi kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar, 6 Şubat’ta Türkiye’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden canları anarak onların hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı Tatar okulun, 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’nın talimatını veren, dönemin Başbakan’ı Bülent Ecevit’in adını aldığını belirterek; “Türkiye Cumhuriyeti’nin desteğiyle bağımsız cumhuriyetimizin gelecekte özgür ve hak ettiği yere ulaşabilmesi için öğrencilerimizin her türlü eğitiminde, gelenekleri, örf ve adetleriyle ülkemize hizmet etmek amacında olduklarından eminim.

 

 

 

 

Sizin başarılı birer birey olacağınızdan kimsenin şüphesi yoktur. Size olan güvenimiz tamdır. Devletimiz, cumhuriyetimiz ve aileleriniz adına size diyorum ki; ileride başarıdan başarıya koşarken milli kimlik ve kültürümüzle ülkemize hizmet etmeniz, sizden beklentimdir. Bütün mezunlarımızı yürekten tebrik ederim” diyerek mezun öğrencilere diploma takdiminde bulundu.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-bulent-ecevit-anadolu-lisesinin-2022-2023-akademik-yili-11208

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.