Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

EDG-2023: Vologda bölgesinde 48 koltuk değiştirilecek

EDG-2023: Vologda bölgesinde 48 koltuk değiştirilecek
REKLAM ALANI
16.09.2023
A+
A-

EDG-2023: Vologda bölgesinde 48 koltuk değiştirilecek
2023

10 Eylül’de bölgede 77 sandık açıldı
Milletvekili belediye seçimleri burada Vashkinsky, Kirillovsky ve Nikolsky bölgelerinde yapılıyor. Bu belediyeler bu yılın haziran ayında belediye ilçe statüsüne kavuştu. Yerel halkın sırasıyla 12, 15 ve 16 olmak üzere 43 milletvekili seçmesi gerekecek. Bir başka milletvekili ise Cherepovets bölgesinin Sudsky kırsal yerleşimi Konseyine seçildi.

Ayrıca Vytegorsky bölgesinin Devyatinsky yerleşim yerinin, Cherepovets bölgesinin Irdomatsky yerleşiminin, Sheksninsky bölgesinin Sizemsky ve Zheleznodorozhny kırsal yerleşimlerinin başkanlarını da seçmeniz gerekiyor.

Bölgesel seçim komisyonuna göre oylamaya 40 binin üzerinde seçmen katılabilecek.

Birleşik Rusya’dan gözlemciler PEC’lerde çalışıyor.

“Bu yıl Vologda bölgesinde küçük bir seçim kampanyası yapılıyor. Bize düşen görev konumumuzu korumak ve seçimlerin hukuk normlarına uygun yapılmasını sağlamaktır. Seçmenlerin açık ve meşru bir ön oylamayı geçen Birleşik Rusya adaylarını destekleyeceğini umuyoruz. Her halükarda, tüm federal ve bölgesel parti projelerinin uygulanması ve vatandaşların inisiyatifleri temelinde oluşturulan Birleşik Rusya halk programının uygulanması belediyelerde devam edecek” dedi Vologda bölge şubesi sekreteri Andrey Lutsenko. Birleşik Rusya’nın .

8-10 Eylül tarihleri ​​​​arasında Rusya’da Tek Oylama Günü gerçekleşiyor. 2023 seçimlerinde 34 binden fazla vekil değiştirilecek. Bölge sakinleri bölgesel ve yerel düzeylerde milletvekillerini seçerler – 20 yasama meclisi, kurucu birimlerin başkentlerinin 16 şehir duması ve yerel yönetimler. Üst düzey yetkililerin seçimleri 26 bölgede ve şehrin belediye başkanı Habarovsk’ta yapılıyor. Kırım’da, Lipetsk bölgesindeki 19 numaralı tek mandalı seçim bölgesinde – Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti’nde 144 numaralı tek mandalı seçim bölgesinde – 16 numaralı tek mandalı seçim bölgesinde bir Devlet Duması milletvekili seçilir. Krasnoyarsk Bölgesi – 56 numaralı Divnogorsk tek yetkili seçim bölgesinde.

 

Hoparlör
Lutsenko Andrey Nikolayeviç
Lutsenko Andrey Nikolayeviç
Partinin Vologda bölge şubesi sekreteri, Vologda Bölgesi Yasama Meclisi Başkanı, Vologda Bölgesi Yasama Meclisindeki “Birleşik Rusya” grubunun başkanı
#Vologda Bölgesi
#seçim2023
#EDG2023
#Lutsenko
#bölgeler
#sitelerin açılması
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edg-2023-v-vologodskoj-oblasti-budet-zamesheno-48-mandatov

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.