Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AKKUŞ EMLAK YÖNETİM KURULU BAŞKANI AZİZ AKKUŞ `TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AKKUŞ EMLAK YÖNETİM KURULU BAŞKANI AZİZ AKKUŞ `TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
24.06.2023
A+
A-

AKKUŞ EMLAK YÖNETİM KURULU BAŞKANI AZİZ AKKUŞ `TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Akkuş Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Akkuş Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Akkuş, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ülkemizde ve tüm İslam Alemi’nde bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın, milletimiz, İslam Âlemi ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini, Cenab-ı Hak’tan diliyorum.

Bayramlar, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk iklimidir. Duyguların en üst düzeyde idrak edildiği günlerdir. Bu itibarla, istikbal köklerdedir bilinciyle büyüklerimizi ziyaret ederek, cennet kokulu çocuklarımızı sevindirerek, yetimlerin gönüllerini kazanarak bu mübarek günleri, manasına mutabık şekilde yaşamalı ve yaşatmalı, bayramın manasının ve adetlerimizin gelecek nesillere intikalini sağlamalıyız.

Ayrıca, çevremizde bulunan şehit yakınlarının ve gazilerimizin de gönüllerini almayı unutmadan onların buruk geçen bayramlarında hissiyatlarını paylaşmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Başta Tüm Diyarbakırlı Hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramı tebrik ediyor, tüm Müslümanlara ve insanlığa Rabbimden huzur, saadet ve sağlık diliyorum.

AZİZ AKKUŞ-DİYARBAKIR

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.