Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

FATİH MEHMET BUCAK `TAN SEÇİM SONRASI İLK AÇIKLAMA

FATİH MEHMET BUCAK `TAN SEÇİM SONRASI İLK AÇIKLAMA
REKLAM ALANI
15.05.2023
A+
A-

FATİH MEHMET BUCAK `TAN SEÇİM SONRASI İLK AÇIKLAMA

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Bucak, 14 Mayıs Günü yapılan seçimlerde 11 bine yakın oyu iptal edildi. Seçim sonuçlarına göre, aynı pusulada hem AK Parti’ye hem de Bucak’a mühür basıldığı için oylar geçersiz sayılmasından sonra Bucak `tan ilk açıklama geldi.

 

 

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Bucak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

Benim TV konuşmam bir oy bana Fatih Mehmet Bucak `a bir oy Recep Tayyip Erdoğan `a demem insanların kafasını karıştırdı, direk bağımsız diyecek tık daha önceki seçimlerde de Tayyip beyle görenler öyle basmıştı ilk bağımsız seçimim de, dikkat edin bir tek benim iptal oylarım var diğer bağımsız adaylarda iptal yok. Yaklaşık 11 bine yakın oyumuz Dün Hem AK PARTİ VE BUCAK`a EVET DEDİKLERİ İÇİN İPTAL EDİLDİ. Her şeyin Hayırlısı ile olsun. Demek ki Bizim sevgimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`a olan sevgimizdir bizim ile hareket edenlerde aynı düşünceyi sağlıyor .Tayyip beyin artık bizlere görev verip insanlara hizmet etmeyi nasip etsin . Bize oy veren vermeyen Tüm Şanlıurfalı Hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. kapımız her zaman olduğu gibi açıktır.

EMRİN OLUR ŞANLIURFA

FATİH MEHMET BUCAK

ŞANLIURFA BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.