Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle, öğrenci takımlarının üyeleri Rus devlet kuruluşlarında istihdam edilmektedir.

Birleşik Rusya’nın desteğiyle, öğrenci takımlarının üyeleri Rus devlet kuruluşlarında istihdam edilmektedir.
REKLAM ALANI
12.07.2023
A+
A-

Birleşik Rusya’nın desteğiyle, öğrenci takımlarının üyeleri Rus devlet kuruluşlarında istihdam edilmektedir.

2023,

Ülkenin en büyük şantiyelerinde çalışıyorlar.

“Birleşik Rusya”, Rus öğrenci ekipleriyle birlikte gençlerin istihdamını teşvik etmek için önlemler uyguluyor. Bu yaz gençler, Tüm Rusya öğrenci inşaat projesi “Barışçıl Atom – Trinity” ye katılacaklar.

“Bu, Moskova’nın Troitsk şehir bölgesinde uygulanmakta olan eşsiz bir projedir. Rusya’nın 15 bölgesinden 220 öğrenciye mesleki becerilerini geliştirme, işverene kendilerini kanıtlama ve faydalı deneyim kazanma fırsatı sağlayacak. Moskova öğrenci ekipleri yönetim kurulu başkanı Devlet Duma milletvekili Yulia Drozhzhina, inşaat katılımcıları bir şantiyede çalışmak için gerekli tüm bilgi ve becerilere sahip olmak için federal bir sübvansiyon çerçevesinde ücretsiz mesleki eğitimi çoktan tamamladılar ”dedi. şantiye açılış töreninde .

Çocuklara, tüm Rusya’yı kapsayan bir şantiyede çalışmaları için kuponlar verildi.

Troitsk İnovasyon ve Termonükleer Araştırma Enstitüsü’ndeki “Barışçıl Atom – Üçlü” projesi çerçevesinde öğrenciler ressam, sıvacı, beton işçisi ve diğer uzmanlık alanlarında çalışacaklar.

“Özel atmosferin ve güler yüzlü ekibin inşaat katılımcılarını birleştireceğine ve yüksek sonuçlar elde etmelerine yardımcı olacağına eminim. Size başarılı bir çalışma sezonu diliyorum,” diye ekledi Yulia Drozhzhina.

Geçen yılın baharında, Devlet Dumasının öğrenci takımlarının mesleki eğitimine fon tahsis etmek için bütçede bir değişiklik kabul ettiğini hatırlayın. Ve zaten yaz aylarında 17 binden fazla çocuk geçti.

Öğrenci gruplarından savaşçıları cezbeden işverenler için bir fayda sistemi yaratan tek bir vergi oranı yasası da kabul edildi. Doğu Test Sahası ve BAM-2 gibi önemli altyapı projelerinin hayata geçirilmesine yönelik anlaşmalar imzalandı.

Buna ek olarak, geçen yaz Birleşik Rusya, LPR’de öğrenci ekiplerinin temsilcilerinin danışman olduğu çocuk eğlence merkezleri açtı. Ayrıca Lugansk’ta, RSO inşaat ekiplerinin üyeleri gençlik merkezinde ve sağlık ekipleri Luhansk Cumhuriyet Klinik Hastanesinde çalıştı. DPR’de öğrenciler, Saur-Mogila anıt kompleksinin restorasyonu ve iyileştirilmesiyle uğraştı, anaokullarında, okullarda ve kolejlerde çocuklarla çalıştı.

 

Konuşmacı
Drozhzhina Yulia Nikolaevna
Drozhzhina Yulia Nikolaevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#öğrenci takımı
#Maya
#öğrenci takımları
#gönüllülük
#iş
#öğrenciler
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-podderzhke-edinoj-rossii-uchastniki-studotryadov-trudoustraivayutsya-v-rossijskie-goskorporacii

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.