Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, Herson bölgesine 17 ton insani kargo teslim etti

“Birleşik Rusya”, Herson bölgesine 17 ton insani kargo teslim etti
REKLAM ALANI
02.08.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya”, Herson bölgesine 17 ton insani kargo teslim etti

2023,

Yardım, partinin Krasnodar bölge şubesi tarafından sağlandı.

Herson bölgesine yiyecek, içme suyu, ev eşyaları getirildi.

“Burası, Krasnodar Bölgesi’nin himaye ettiği bölge. İnsani yardım konvoyuna eşlik eden Birleşik Rusya Krasnodar bölge departmanı sekreteri Nikolai Gritsenko, bölge valisi Veniamin Kondratyev, mümkün olan her şekilde yardım etmemiz görevini belirledi ”dedi .

36’sı engelli olmak üzere 124 öğrenci spor malzemeleri getirdi: Genichesk “Teremok” anaokuluna çemberler, toplar ve oyuncaklar. Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin bombardımanından zarar gören Partizany köyüne yiyecek ve temel ihtiyaç maddeleri ulaştırıldı.

“Bu, Birleşik Rusya’dan gelen ilk insani yardım değil, bunun için çok teşekkürler. Köyün sınırlı bir içme suyu kaynağı vardır. Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin bombardımanından kaynaklanan yıkım, su kaynağının kısmen çalışmasına neden oldu. Kategorilere ayıralım. Rykovsky bölge idaresi başkanı Vladimir Braginets, her şeyden önce, evlerini kaybedenler arasında, ancak tek bir ailenin karşılıksız kalmamasını sağlamaya çalışacağız ”dedi .

Ayrıca 1 Eylül’de okula gidecek 1,5 bin birinci sınıf öğrencisi için Rusya’nın devlet sembollerinin – bayrak, arma ve marş – yer aldığı okul günlükleri bölgeye getirildi.

“Birleşik Rusya’nın Herson bölgesindeki insani misyonu, özel askeri harekatın ilk günlerinden beri çalışıyor. Bu süre zarfında yüzlerce ton gıda kargosu, içme suyu, ev kimyasalları ve giysi teslim aldık ve dağıttık. Rusya’nın farklı bölgelerinden meslektaşlarımıza ve ülkemizin tüm sakinlerine yardımları ve katılımları için teşekkür ederiz. Birleşik Rusya’nın Herson bölge şubesi sekreteri Igor Kastyukevich, partinin Voronezh, Orenburg, Krasnodar bölge şubelerinden ve Adıge’den defalarca yardım aldık ”dedi .

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerine ve ayrıca Herson ve Zaporozhye bölgelerinde LDNR’de kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri, gıda ve hijyen ürünlerinden ilaca ve tıbbi ekipmana, inşaat malzemelerine ve ev aletlerine kadar 70 bin tondan fazla insani kargoyu yeni bölgelere teslim etti.

NWO’nun başlangıcından beri Birleşik Rusya cepheye yardım ediyor. Cephe askerleri için özel ekipman, quadrocopters, dronlar, iletişim ekipmanları, termal kameralar ve ekipman alımı için 7 milyardan fazla ruble toplandı.

Donbass ve yeni bölgelerde 45 Birleşik Rusya insani yardım merkezi açıldı. Şimdi insani yardım yapmak için 20 nokta var.

Konuşmacı
Gritsenko Nikolay Pavloviç
Gritsenko Nikolay Pavloviç
Parti Yüksek Konseyi Üyesi, Partinin Krasnodar bölge şubesi sekreteri, Krasnodar Bölgesi Yasama Meclisi Birinci Başkan Yardımcısı
#Kherson bölgesi
#bölgeler
#insani yardım
#Gritsenko
#Kastyukeviç
#EP yardımcı olur
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-dostavila-17-tonn-gumanitarnogo-gruza-v-hersonskuyu-oblast

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.