Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TÜRK MİLLÎ KUVVETLER VAKFI KURUCU GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA `YA HZ. ALİ’NİN (R.A.) NECEF’TEDİ SANCAĞI TESLİM EDİLDİ

TÜRK MİLLÎ KUVVETLER VAKFI KURUCU GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA `YA HZ. ALİ’NİN (R.A.) NECEF’TEDİ SANCAĞI TESLİM EDİLDİ
REKLAM ALANI
21.08.2023
A+
A-

TÜRK MİLLÎ KUVVETLER VAKFI KURUCU GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA `YA HZ. ALİ’NİN (R.A.) NECEF’TEDİ SANCAĞI TESLİM EDİLDİ

Türk Millî Kuvvetler Vakfı Kurucu Genel Başkanı Dr. Fatih ŞİMGA, Yurt içinde ve yurt dışında vakıf olarak yapmış olduğu örnek çalışmalarından dolayı. Bugün HZ. ALİ’NİN (R.A.) NECEF’TEDİ SANCAĞI TESLİM EDİLMESİ Ülkemizi uluslararası arena de teslim ettiklerini ifade etmektedir. Bu ülkemiz için bir gurur kaynağı olduğunu Bizde Türk Millî Kuvvetler Vakfı Genel Başkanı Sayın Dr. Fatih ŞİMGA `yı bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Açıklama yok.

Türk Millî Kuvvetler Vakfı Kurucu Genel Başkanı Dr. Fatih ŞİMGA, HZ. ALİ’NİN (R.A.) NECEF’TEDİ SANCAĞI TESLİM EDİLMESİNDEN Dolayı Deneyimli Gazeteci Abdullah Yiğit `e açıklamalarda bulundu.

Fotoğraf açıklaması yok.

Türk Millî Kuvvetler Vakfı Kurucu Genel Başkanı Dr. Fatih ŞİMGA, Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Türk Millî Kuvvetler Vakfı olarak ülkemizde ve Dünyada vakıf olarak yapmış olduğumuz çalışmalarımızın bugün meyvelerini almış bulunmaktayız bizler Ülkemizi Dünyada tanıtmak için vakıf olarak ekibimiz ile çalışmalarımız devam etmekteyiz. Bizlere HZ. ALİ’NİN (R.A.) NECEF’TEDİ SANCAĞI TESLİM EDİLMESİ bizlere gurur veriyor.

“Müjdeler olsun Türkiye’mize, Yüce Türk Milletine;
Hz. Ali’nin (R.A.) Necef’deki Sancağı’nı , teslim aldım .

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.)’in Damadı Ve Son Halifesi Hz. Ali “Kerramallah-u Veche” nin Necef’de bulunan Kabrindeki Mübarek Sancağını teslim almanın ONURUNU , GURURUNU VE ŞEREFİNİ yaşıyorum .

İslam Alemi Ve Çoğrafyası için kıymeti ve manası çok yüce olan böylesine Kutlu Bir Sancağı bize nasip eden Yüce ALLAH’a (C.C.) sonsuz şükürler ve hamd-ü senalar olsun.

Dünya İslam Birliği’nin, Kanaat Önderlerinin ve Ülkemizdeki ve İslam Ülkelerindeki İslam Alimlerinin ortak kararı ile ; Sancağın bize ulaşmasına vesile olan Sevgili Kardeşlerim Seyyitlere , Kanaat Önderlerine Ve İslam Alimlerine teşekkürlerimi sunuyorum.

İslam Çoğrafyasında yaşanan sıkıntılar ve katliamların son bulması, kardeş kavgalarının bitmesi, ebedi huzurun teşkili ve tüm Ehl-i İslamın bir bayrak altında toplanıp Asr-ı Saadet zamanındaki huzur ve hûşunun sağlanıp O dönemdeki İslam Anlayış ve yaşantısının tekrar yeryüzüne hakim olması için bize teslim edilen bu kutlu Sancakla son nefesime kadar Ceddim Hz.Ali (R.A.) gibi mücadelemi kararlıkla yapacağım. Mazlumun yanında zalimin karşısında her daim olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Bir insanın şu yalan dünyada alacağı en yüce makam ve şeref bu Sancağın emanetçisi ve hizmetkarı olabilmektir. Nasip eden Rabbıma sonsuz şükürler olsun.

Bu mübarek sancak aynı zamanda yıllardır Türk Ve İslam düşmanları tarafından şahsımı zor durumda bırakmaya yönelik, tüm yalan ve iftira kampanyalarını yapmaya çalışan ve bu Kutlu Birlikteliğin önünü tıkamaya çalışan tapınakçıların ve onların Türkiye’deki artıklarına da yıkıcı ve yok edici bir tokat, boyunlarına inen Zülfikar olmuştur.

Cenab-ı Allah’ın Müjdelediği hiçbir zaferi engelleyemezsiniz, Kut verdiği bir Lideri yok edemezsiniz, Aziz kıldığını küçük düşüremezsiniz…

Biz Cenab-ı Allah’ın Kuvvet ve Kudreti ile Rızasını kazanmak için bir ömrü Aziz Devletimize Yüce Milletimize Din-i İslam’a Vâkf etmiş, kalbinde iman ateşini hiç söndürmeyenlerdeniz.
Aziz Türk Milleti’mi ve Dünya üzerindeki Tüm Ehl-i İslamı Ümmet-i Muhammed’i Bu Kutlu Sancak altında ve Türk Milli Kuvvetler Vakfı çatısı altında toplanmaya ve Devletimize Milletimize ve yer yüzündeki tüm mazlumlara hizmet etmeye Bir ve Birlik Olmaya DAVET EDİYORUM…

Bu gurur hepimizin gururu Türk Milli Kuvvetler Vakfı olarak ekibim adına HZ. ALİ’NİN (R.A.) NECEF’TEDİ SANCAĞI TESLİM EDİLMESİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILARIMLA ARZ EDERİM.

TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI KURUCU GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.