Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vladimir Vasiliev, Tver’de vatandaşlar için bir resepsiyon düzenledi

Vladimir Vasiliev, Tver’de vatandaşlar için bir resepsiyon düzenledi
REKLAM ALANI
01.08.2023
A+
A-

Vladimir Vasiliev, Tver’de vatandaşlar için bir resepsiyon düzenledi

2023,

İtirazların ana konularından biri de okullardaki revizyon da dahil olmak üzere yeni eğitim öğretim yılına hazırlık oldu.
Tver bölgesinde şu anda 15 eğitim kurumu yenileniyor.

Kabul sonucunda, Devlet Dumasındaki Birleşik Rusya fraksiyonu başkanı Vladimir Vasiliev , revizyonu tamamlayamama tehdidinin olduğu sorunlu 17 numaralı okulu ziyaret etti.

Ona göre nesnenin zamanında teslim edilebilmesi için 70 milyon ruble daha bulunması gerekiyor.

Vladimir Vasilyev, “Bu konuyu kontrolüm altına alıyorum, vali ile görüştüm, o da bu sorunun farkında” dedi.

Grup başkanı, bölgedeki okulların modernizasyonunun olumlu örneklerine de işaret etti.

“Okullardan birinde öğretmenler, özel bir sınıftaki öğrenciler için daha iyi koşullar yaratmak amacıyla öğretmenin bulunduğu alanı küçültmeye karar verdi. Şehir işletmelerinin eğitim kurumlarına yardım etmesi de önemlidir. Tver’de mobilya üreten üç fabrikamız var. Ve bu tür endüstriler ve okullar arasında karşılıklı yarar sağlayan bağların kurulması, mükemmel bir yardım örneğidir” dedi.

Vladimir Vasiliev, Birleşik Rusya’nın ana görevinin okulların onarımı için ayrılan fonların verimli kullanılmasını ve işlerin verimli ve zamanında yapılmasını sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmacı
Vasiliev Vladimir Abdualievich
Vasiliev Vladimir Abdualievich
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Dumasındaki BİRLEŞİK RUSYA fraksiyonu başkanı, Partinin Tver bölge şubesi Bölgesel Siyasi Konsey Başkanlığı üyesi
#Vasiliev
#Tver bölgesi
#vatandaşların kişisel kabulü
#okulların revizyonu
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/vladimir-vasilev-provyol-priyom-grazhdan-v-tveri

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.