Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET DANAOĞLU `NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI

MEHMET DANAOĞLU `NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI
REKLAM ALANI
04.03.2023
A+
A-

Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Nizip İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

Nizip İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ramazan ayının habercisi ve müjdecisi Berat Kandili’ ne kavuşmanın, heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Milli ve manevi değerlerini her zaman ön planda tutan milletimizin gönlünde ayrı bir yeri olan kandil gecelerimiz; insanları birbirlerine yaklaştıran, kaynaştıran, hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, Yüce Allah’ın af ve mağfiretine mazhar olabilmek için duaların ortak noktada buluştuğu müstesna günlerimizdendir.

Milletimizin birlik ve beraberlik duygularının daha yoğun yaşandığı kandil geceleri kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlamamız için büyük bir fırsattır. Böyle mübarek gün ve geceleri iyiliklere atılmış en önemli adım olarak görmekteyiz. Hoşgörüyü esas alarak Yaradan’dan sevgi, merhamet ve af niyaz ettiğimiz bu gece hürmetine dargınlar barışmalı, gülümsemeli ve beraberce güzelliklere yürünmelidir.

Yapacağımız duaların Cenab-ı Mevla’ya arz edileceği ve onun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanılacağı umut, huzur ve müjde gecesinde hep birlikte aynı duygu ve umutlarla yapılacak duaların manevi ve kültürel değerlerimizin muhafazasına, bütün insanlığın selametine, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşmanın ve merhametin artmasına vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin Ülkemizin, İslâm Aleminin birlik, beraberliğine, barış ve huzuruna, vesile olmasını diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.