Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yeni Yıl hediyeleri, ekipmanları, sıcak tutan kıyafetler: Birleşik Rusya, Kuzey Askeri Bölge katılımcılarını cephede destekliyor

Yeni Yıl hediyeleri, ekipmanları, sıcak tutan kıyafetler: Birleşik Rusya, Kuzey Askeri Bölge katılımcılarını cephede destekliyor
REKLAM ALANI
02.01.2024
A+
A-

Yeni Yıl hediyeleri, ekipmanları, sıcak tutan kıyafetler: Birleşik Rusya, Kuzey Askeri Bölge katılımcılarını cephede destekliyor

Yeni bölgelerin sakinleri de yardım aldı
Krasnodar Bölgesi “Birleşik Rusya”nın Herson bölgesi bölgesel bölümünde askeri personele yönelik 100’den fazla Yeni Yıl hediyesi toplandı.

“Krasnodar’daki anaokulları tarafından toplandılar. Öğrencilerinin ailelerini, yılbaşı gecesi kendilerine evlerini hatırlatacak her şeyi askere bağışlamaya davet ettiler. Birisi bir Noel ağacı oyuncağı koydu, birine bir çocuk tarafından çizilmiş bir kartpostal, birine bir ikon,” dedi partinin Krasnodar bölge şubesi Sekreter Yardımcısı Tatyana Gelunenko .

Gönüllü müfrezesinin adı. V.Margelov’a Kuban Yol İşçileri Sendikası’ndan jeneratörler, araba aküleri, askeri kamyonlar için 22 lastik ve dizel ısı tabancaları verildi.

Novosibirsk bölgesinde Birleşik Rusya aktivistleri “Emekliler Cepheye – Birleşin!” Hareketinden gönüllülerle birlikte askeri hastanede tedavi gören özel harekâta katılanlar için yılbaşı hediyeleri oluşturdu ve bayram konseri hazırladı.

Orenburg Bölgesi Yasama Meclisi Birleşik Rusya fraksiyonunun yardımcısı Sergei Babin, Totsky UAZ’larını 385. topçu ve 21. motorlu tüfek tugaylarından askerlere gönderdi. Araçlardan biri mobil tapınak olacak, diğeri ise insansız hava aracı ünitesinde görev yapacak. Arabalar tamamen çalışmaya hazır. Her biri ek kış lastiği seti ile birlikte gelir.

Sergei Babin, “Araçlar askeri personelimiz için gönüllülerden ve şefkatli Orenburg sakinlerinden gelen yardımlarla dolu” dedi.

Yeni Yıl arifesinde Novoorsky bölgesinde “Birlikteyiz” genel merkezi ve “Birleşik Rusya” yerel şubesi tarafından düzenlenen “Askere Paket” etkinliği düzenlendi. Ceylan bayram için küçük hediyelerle doluydu.

Belyaevsky semtinde sakinler maske ağları örmeye, çorap örmeye ve siper mumları yapmaya devam ediyor.

Belyaevsky bölgesindeki Birleşik Rusya yerel şubesinin genel sekreteri Viktor Balakhnov, “Birlikte adamlarımızı destekleyebileceğimizden eminim” dedi .

Krasnogvardeisky bölgesi sakinleri de SVO katılımcıları için yardım topladı.

“Yardım toplama merkezine kutular dolusu ilaç, yiyecek, sıcak giysiler ve bal teslim ettim. Yerel parti şubesi sekreteri, Krasnogvardeysky bölgesi başkanı Yuri Klassen , yakında tüm bunların “kurdele” için gönderileceğini belirtti .

Petrokhersonets köy meclisi sakinleri savaşçılara sıcak giysiler, yiyecek ve bal içeren paketler teslim etti. Ayrıca bireysel girişimci G.V.’den insani yardım getirildi. Makarova: ilaçlar, gaz tüpü, sıcak eldivenler, izolon.

Birleşik Rusya yerel şubesi sekreteri ve belediye başkanı Denis Filatov, “Adamlarımız, yurttaşlarımız Rusya’nın barışını ve özgürlüğünü cesaretle savunurken kenara çekilmek imkansızdır” dedi .

Stavropol bölgesinde, Yeni Yıl arifesinde yaklaşık 4 ton mandalina, iki ton elma, gıda, quadcopters, jeneratörler, motorlu testereler, izolasyon, vinçler, lastikler, gaz tüplerinin yanı sıra diğer birçok gerekli eşya ve kişisel malzeme askeri personel için evden paketler.

Yüklemede Devlet Duma Eğitim Komitesi Başkanı Olga Kazakova da yer aldı . Ayrıca askeri personele hediyeler hazırladı.

“Kargonun oluşumunda yer almak, bir savaşçıya sarılmak, endişelendiğimizi söylemek ve beklemek, dua etmek ve Zafere inanmak gibi! Bir şeyi aktardığımızda, bunun belirli bir kişiye yardım edeceğine, sağlığını ve hayatını kurtaracağına, onu soğukta ısıtacağına veya ruhunu destekleyeceğine her zaman inanırız” dedi Olga Kazakova.

Ayrıca, Piedmont bölgesi başkanı ve yerel parti şubesi sekreteri Nikolai Bondarenko liderliğindeki parti aktivistlerinden oluşan bir heyet , Antratsitovsky bölgesindeki (LPR) çocuk kurumlarını ziyaret etti. Birleşik Rusya üyeleri personelle bir araya gelerek çocuklara Foothill Bölgesi sakinlerinden gelen tatlı yılbaşı hediyeleri, elma, mandalina ve gıda paketlerini sundu.

Pyatigorsk’tan bir konvoy da SVO bölgesini ziyaret etti.

“50 tondan fazla yardım malzemesini adamlarımıza ulaştırdık. En önemli şeyi teslim ettiler – evden teslim edilen paketler,” diye açıkladı Birleşik Rusya’nın yerel şubesi sekreteri, şehir başkanı Dmitry Voroshilov .

Krasnodar Şehir Duması milletvekili Anna Olkhova’nın girişimiyle inşaat malzemeleri, sığınak inşa etmek için kürekler, yemek pişirmek için sobalar, hendek mumları, kuru duşlar, sıcak tutan giysiler, yatak takımları ve yiyecekler cepheye gönderildi.

Ayrıca askerlere tatlı hediyeler, çocukların askerlere hitaben yazdığı dokunaklı mektuplar ve ikonlu muskalar da verildi.

Buna karşılık, Kırım’dan Birleşik Rusya üyeleri, SVO katılımcılarının çocuklarına binden fazla tatlı hediye bağışladı ve cephedeki askerlere tatil paketleri gönderdi. Ordu için portakal, mandalina, elma, konserve, kahve, domuz yağı, ezme ve diğer ürünler toplandı.

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri, gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi malzemeye, inşaat malzemelerine ve ev aletlerine kadar yeni bölgelere 82 bin tondan fazla insani yardım malzemesi ulaştırdı.

Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için 10 milyardan fazla ruble toplandı.

Hoparlör
Gelunenko Tatyana Vasilyevna
Gelunenko Tatyana Vasilyevna
BİRLEŞİK RUSYA Partisi Krasnodar bölge şubesi Sekreter Yardımcısı, Krasnodar Bölgesi’ndeki “Birleşik Ülke – Erişilebilir Çevre” parti projesinin bölgesel koordinatörü, Krasnodar Şehir Duması’ndaki BİRLEŞİK RUSYA Partisi hizipinin üyesi, başkan yardımcısı Krasnodar Şehir Duması, Devlet Bütçe Kurumu SO KK “Krasnodarsky” müdürü Prikubansky nüfusu için kapsamlı sosyal hizmetler merkezi
#Krasnodar bölgesi
#Kherson bölgesi
#bölgeler
#Gelunenko
#Novosibirsk bölgesi
#Orenburg bölgesi
#Babin
#Balakhnov
#Serin
#Filatov
#Stavropol bölgesi
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#Kazakova
#Bondarenko
#Voroşilov
#Olkhova
#Kırım Cumhuriyeti
#SVO katılımcılarına yardım
#yılbaşı hediyeleri
#EPyardım eder
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/novogodnie-podarki-oborudovanie-tyoplye-veshi-edinaya-rossiya-podderzhivaet-uchastnikov-svo-na-fronte

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.